Post Detail

5 januari 2024 in Nieuws

Inschrijvingen Capelle aan den IJssel

Groot nieuws voor iedereen die op zoek is naar een liefdevolle en veilige plek voor zichzelf of hun dierbare. De inschrijvingen voor onze nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel zijn nu geopend, en we kunnen niet wachten om u te verwelkomen.

In kwartaal 3 van 2024 zal onze prachtige nieuwe faciliteit haar deuren openen, met 24 ruime appartementen die speciaal zijn ontworpen om een comfortabele en zorgzame omgeving te bieden voor ouderen en anderen die extra zorg nodig hebben.

Bij Wooncentrum Nederland begrijpen we dat iedere persoon uniek is, met individuele behoeften, interesses en levenservaringen. Ons toegewijde team staat klaar om te luisteren, te begrijpen en te ondersteunen, met uitgebreide zorg en hoogwaardige service. U of uw dierbare zal bij ons de aandacht en zorg krijgen die u verdient.

Onze locatie in Capelle aan den IJssel biedt de perfecte balans tussen een rustige, natuurlijke omgeving en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Hier kunt u of uw dierbare genieten van vrede en sereniteit, terwijl alles wat de omgeving te bieden heeft binnen handbereik is.

We begrijpen hoe belangrijk deze beslissing is, en we staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en om uzelf of uw dierbare in te schrijven voor onze nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Samen creëren we een warme en zorgzame thuis voor u of uw dierbare.

Inschrijven