Adres

's Gravenweg 325
2905 LB Capelle aan den IJssel

Bezoekerstijden

Ma-Vr: 08:00-20:00
Za- Zo: 08:00-22:00

STUUR EEN BERICHT

Hoe kunnen wij u helpen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wooncentrum Nederland specialiseert zich in persoonlijke en op maat gemaakte zorg. Dit omvat alles van dagelijkse ondersteuning tot meer intensieve zorgbehoeften. Elke bewoner krijgt een individueel zorgplan dat regelmatig wordt geëvalueerd en aangepast aan veranderende behoeften.

Ons centrum bevindt zich in Capelle aan den IJssel, waar we een veilige, comfortabele en huiselijke omgeving bieden voor onze bewoners. De locatie is gekozen vanwege de rustige omgeving en de goede bereikbaarheid.

U kunt zich inschrijven via onze website. Hier vindt u een inschrijvingsformulier en informatie over het proces. We adviseren u ook persoonlijk contact op te nemen voor een intakegesprek en verdere informatie.

Ja, we hebben diverse faciliteiten, waaronder moderne woonruimtes, gemeenschappelijke ontspanningsgebieden, en activiteitenprogramma’s. Onze faciliteiten zijn ontworpen om een actieve, sociale en gezonde levensstijl te ondersteunen.

Momenteel is het centrum van Wooncentrum Nederland in aanbouw, en inschrijvingen zijn al mogelijk. Zodra de bouw is voltooid en het centrum gereed is voor bezichtigingen, zullen de mensen die zich hebben ingeschreven als eerste worden geïnformeerd over de mogelijkheid tot het plannen van een rondleiding. Dit biedt een unieke kans om als eerste de nieuwe faciliteiten en de sfeer van het centrum te ervaren.

De woonruimtes in Wooncentrum Nederland zijn modern en comfortabel ingericht met oog voor toegankelijkheid en gemak. Wij begrijpen dat iedere bewoner unieke behoeften en voorkeuren heeft, dus aanpassingen aan de inrichting zijn mogelijk. Wij werken samen met bewoners en hun families om een persoonlijke en huiselijke sfeer te creëren, waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Voor specifieke wensen of aanpassingen kunt u contact met ons opnemen.